one man band/Keytarplayer Gertwin speelt live-muziek voor jong en oud en alles wat daar tussen zit. Van een liedje uit de oude doos tot een nummer uit de actuele hitlijsten. Een polka en een tango of toch liever een heerlijke foxtrot, alles kan,en natuurlijk mag het Nederlandstalige lied niet ontbreken. one man band/Keytarplayer Gertwin is zeer professioneel en heel veelzijdig en weet iedereen een leuke muzikale middag of avond te bezorgen en is elk feest voor iedereen geslaagd!

 

LIVE MUZIEK VOOR BRUILOFTEN EN HUWELIJKSFEESTEN

one man band/Keytarplayer Gertwin verzorgt live muziek voor bruiloften, trouwfeesten en huwelijksfeesten tot in de puntjes. Deze allround muzikant met ruime ervaring verzorgt feestelijke live muziek tijdens jullie trouwfeest of sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het diner, receptie of borrel.

Of een combinatie van dit alles... Door jarenlange ervaring in de muziek en entertainment branche weet Gertwin als geen ander welke ingrediënten nodig zijn voor een, op muzikaal vlak, geslaagde bruiloft.

 

ACHTERGRONDMUZIEK VOOR DINERS, RECEPTIES, DINER-DANSANTS

one man band/keytarplayer Gertwin brengt sfeervolle Live achtergrondmuziek die perfect geschikt is voor een brunch,receptie of diner. Door gebruik te maken van de nieuwste geluidsinstallatie van dBtechnologies is het geluid nooit overheersend en kan iedereen tijdens het diner, receptie of brunch elkaar goed verstaan en toch genieten van de muziek van one man band/Keytarplayer Gertwin

 

Gertwin Allround