Al jaren is one man band/Keytarplayer Gertwin een veel gevraagde muzikant voor uw privéfeesten zoals bruiloften, verjaardagen, familie- en personeelsfeesten.

Maar ook voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw recepties en diners is one man band/Keytarplayer Gertwin uitstekend op zijn plaats.Kiest u voor one man band/Keytarplayer Gertwin dan kiest u voor een middag of avond vol muzikale entertainment en gezelligheid! 

Deze Allround one man band is inzetbaar voor alle soorten feesten. bruiloften, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, feesttent, dinerdansant, thema avonden, cruiseschip, campings, cafés, etc. Door de hedendaagse techniek en het uitgebreid instrumentarium is het mogelijk een éénmans formatie te laten klinken als een compleet orkest. Door mijn jarenlange ervaring weet ik in te spelen op ieder publiek, en speel muziek uit alle tijden voor jong en oud, of het nu een gezellige smartlap is, après-ski, discohouse of stijldans of toch liever een liedje uit opa's en oma's tijd, one man band/Keytarplayer Gertwin weet steeds de juiste sfeer te brengen.

One man band/Keytarplayer Gertwin verzorgt uw feest met Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en voor ieder wat wils. Van quickstep tot aan de stevige popmuziek, waarbij Nederlandstalige feestmuziek niet hoeft te ontbreken. Alles uiteraard in overleg met het bruidspaar. Mocht u op uw bruiloft iets niet of juist wel willen horen, het repertoire en mijn mogelijkheden zijn dusdanige gevarieerd, dat aan bijna al uw wensen kunnen worden voldaan.


One Man Band Gertwin | Schaijk | 06-21975618